Dette afsnit giver en kort oversigt over, hvad “hvile på et nærliggende hotel og hvile i fred” betyder. Det vil også diskutere fordelene ved at bo på et nærliggende hotel og hvile i fred.

Brugen af rejsebureauer har ændret verden. Det har gjort rejser meget lettere, meget mere bekvemme og meget mere overkommelige. Det samme sker med turisme.

“Rejsebureauer skaber meget indhold til deres kunder for at udtrække den maksimale værdi fra det. De kan muligvis tale et helt leaderboard til at skrive om deres virksomhed eller produkt, men til de telekommunikationer, der er klar over det, kan de ‘ t betyder virkelig noget. “

Hoteller skal også skabe indhold til deres kunder, fordi de er ansvarlige for at give dem en god levestandard. De skal uddanne folk om deres produkter og tjenester, så folk ikke bare ved, at der er et hotel i nærheden, men også kan købe det. “

Det er værd at tage din hund med, vi har masser af plads til at lege

Konceptet bag disse guider er at tage brugeren med på en rejse gennem dit kontor. Guiderne viser dig alle de interessante ting på dit kontor, mens du enten arbejder eller hviler …

Når du har din hund med dig, er det værd at tage den med til en sjov dag. Desuden er hunden en kærkommen tilføjelse til dine ture og udflugter. Det holder dig selskab og hjælper dig med at holde styr på tiden og sørger for, at du ikke går glip af vigtige stop undervejs.

“Se verden uden at forlade hjemmet” er et klassisk citat fra en international rejseannonce, der promoverer “hundesafari”. Annoncebureauet bag denne reklame inkluderede nogle hunde på deres ture samt nogle mennesker, der havde taget dem med på en dags tur. De nævnte også, at det var OK for børn at ledsage deres forældre på disse udflugter samt at det var OK at tage fotografier af dyrene på safari.

I en anden lignende, men mindre sjov reklame, vises to kvinder have det sjovt

I vores digitale tidsalder har vi et overskud af plads til at lege, men har vi virkelig brug for det?

Sightseeing

De kan hjælpe en bruger med at finde et bestemt emne eller en bestemt ankertekst ved at levere relevante resultater fra hans søgeforespørgsel. Teknologien bag er meget kompliceret, men denne artikel fokuserer på almindeligt anvendte – Google Search Console og Bing Answers Search Engines.

En anden populær type søgemaskine til websteder er Amazon Places Engine, som giver brugerne mulighed for at opdage nye steder ved at bruge deres egne søgeord og steddetaljer fra deres lokalområde.

Vi elsker alle at udforske nye steder og få ny information fra turisterne. Men ved at tage en tur og besøge en række turistattraktioner i samme by, bliver vi kede og tabte i vores egen daglige rutine. AI kan hjælpe os med at overvinde dette problem ved at give os detaljeret viden om den by, vi besøger.

Verden er fuld af smukke steder, men vi ved ikke meget om dem. Med en AI -assistent som Sightseeing ved vi alt om lokale attraktioner som kunstmuseer eller naturparker. Det vil også kunne give os tips om, hvor vi skal hen, når vi vil besøge sådanne steder.

Jeg er sikker på, at du har haft en god tur med dine venner. Men hvad med dem på ferie? Hvad ville du sige, hvis du havde mere end 300 dyrearter? Hvad med dem, der bor i hulerne i Himalaya? Eller hvilket land kan du besøge til fods for at få en førstehåndsoplevelse af livet i New York City? Selvom det ikke ligefrem er det, vi normalt gør på ferien, er det blot nogle af de ting, som turister kan nyde, mens de er på ferie.